Over mij

Hallo, ik ben Emy (1980)

In 2008 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan het Campus Schoonheidsinstituut te Antwerpen. Tijdens mijn opleiding kwam ik er al vrij snel achter dat mijn interesse vooral lag op het gebied van massage.

Omdat ik me verder wilde ontwikkelen op dit gebied heb ik in 2009 nog diverse massage cursussen en workshops gevolgd. Ik ben van nature een persoon die graag mensen helpt en wat is er nou mooier om hiervan je werk te maken.

Daarna heb ik besloten om mijn droom achterna te gaan en een opleiding te volgen tot sportmasseur bij IVS in Dordrecht. Halverwege de opleiding heb ik gesolliciteerd bij een massage salon waar ik uiteindelijk fulltime ben gaan werken.

Door mijn positieve ervaring en reacties van mijn klanten (zowel aan huis, thuis en in de salon) heb ik uiteindelijk besloten om voor mijzelf te gaan beginnen en mijn droom te verwezenlijken door zelf een salon te openen.

De ontspanning van de behandelingen, het verlichten en verdwijnen van lichamelijke klachten, de rust en hervonden balans wil ik overbrengen op jou!